2023

26. listopad 2023

VÁNOČNÍ TVOŘENÍ S VLASTIMILEM KUCHAROVIČEM

V neděli jsme zapalovali první svíčku na našich adventních věncích. A všichni, kteří se k nám 26. 11. připojili, zapalovali svíčky na věncích vlastnoručně vyrobených u nás na Formance. 🙂 Máme za sebou dva krásné kurzy s Vlastimilem Kucharovičem, kterému opět moc děkujeme za úžasné nápady a krásné materiály. 👏👏👏 Tvořili malí i velcí, sešly se dvě skvělé party.

25. listopad 2023

Bílé vánoce lucie bílé

Sněhem zapadané ❄️ a plné andělských hlasů. Právě takové byly letošní úžasné Bílé Vánoce 🎄 u nás v Otvovicích. Byly plné překvapivých momentů a nádherně je dozdobily Otvovické děti, 🥰 které zazpívaly na úvod koncertu. Byli jste u toho s námi?

5. listopad 2023

Lucčiny Maminy

Rozdávat smích a radost je umění. 😊 A tohle umění ovládají MAMINY dokonale. Smích opravdu od srdce zněl včera celým sálem a nechybělo ani dojetí, které má v tomto muzikálu také své místo. Byli jste u toho včera s námi?

19. dubna 2023

Lucčiny Maminy

Písničky z muzikálu Maminy jsou tak chytlavé, že nám budou v uších znít ještě pěkných pár dní. 🥰 A na středeční smích v sále budeme vzpomínat nejmíň do další akce. Za nás se Maminy opět moc vydařily. Líbily se i vám? Tady je malá ochutnávka pro ty, kteří s námi nebyli i pro ty z vás, kteří jste tu možnost Maminy vidět měli. Děkujeme všem a hlavně Lucie Bílá a jejím Maminám. ❤️

25. a 26. března 2023

Výstava pro radost

Když se sejdou milí a šikovní lidé a nadšení návštěvníci na jednom místě, nemůže to dopadnout jinak. 🥰 Výstava pro Radost byla opět úžasná a plná krásných věcí i skvělých nápadů. Děkujeme Lucie Bílá a Diblik za to, že se společně starají o radost nás všech, zejména na těchto víkendových akcích. Těšíme se zase příště.

16. března 2023

Koncert Tomáš Kočko & ORCHESTR

Nejkrásněji u nás je, když se hudba rozezní celým sálem a hlediště je prozářené úsměvy. 😁 Právě takové akce máme nejraději. Výjimkou nebyla ani ta poslední. Děkujeme za milou návštěvu Tomáš Kočko & Orchestr, které perfektně doplnil i náš Jan Hruby a dali tak společně vzniknout krásnému večeru plnému různorodé hudby. 🎶🎻🎼 Měli jste možnost být u toho s námi?

29. prosince 2022

MAMINY LUCIE BÍLÉ

To byla jízda! Čtyři skvělé dámy, dvě představení, jedno malé jeviště, plný sál a smích, který se rozléhal Otvovicemi. To byly Lucie Bílá a její MAMINY 💕 Děkujeme Lucii Bílé, Markétě Poulíčkové, Kátě Pechové a Tereze Hálové, že jsme mohli tuhle úžasnou záležitost z @divadloluciebile uvést vyjímečně i tady u nás a také děkujeme vám všem, kteří jste u toho být s námi. Jak se vám MAMINY líbily?

Přejít nahoru