2017

17. prosince 2017

Bílé Vánoce Lucie Bílé II

Vánoční atmosféra a poselství štěstí a lásky neodmyslitelně patří k Bílým Vánocům. Ty u nás v Otvovicích byly navíc skutečně bílé, protože chvilku před začátkem začal padat sníh. Ve vánoční pohodě nechyběly ani perníčky jako malé poděkování a přání všeho dobrého do nového roku. Na řadu přišel také dárek v podobě pomoci otvovické rodině, kterým Lucie věnovala výtěžek z andělíčků ve výši 25.000 Kč, aby jim zpříjemnila Vánoce v těžké životní situaci.

5. listopad 2017

Neděle s Lucií s hostem Karlem Šípem

Moderátor se celý život ptá druhých na nejrůznější otázky. Jak to ale vypadá, když někdo začne otázky klást jemu? Tenhle nelehký úkol měla v neděli Lucie. Moderátora Karla Šípa tentokrát pozvala ona do své talkshow. Neděle s Lucií jsou kouzelné právě tím, že se o hostech dozvíme věci, které jsme mnohdy ani netušili. Karel Šíp nám dokonce zazpíval jednu svou píseň. Na závěr našeho hosta čekalo překvapení. Lucie si pro něj připravila dárek v podobě basové kytary.

22. říjen 2017

Cestovatelská přednáška - Japonsko

Jiří a Alena Márovi za námi přijeli se svou cestovatelskou přednáškou o Japonsku. Jejich poutavé vyprávění, fotky i videa zaujaly posluchače všech věkových kategorií. Vzhledem k tomu, že Japonsko je jen jednou z mnoha zajímavých destinací, které Márovi procestovali, věříme, že tato přednáška rozhodně nebyla poslední.

20. říjen 2017

Koncert pro Verunku

Páteční večer patřil Verunce, tedy benefičnímu koncertu, jehož cílem bylo jediné - pomoci Verunce a její rodině. V Městském divadle Slaný zahrála skupina Sestřenice z Bratronic, kytarové duo Balkovský a Fiedler a kytaristka Rozárka Černá. Příjemný večer byl završen předáním šeku na 72 750,- mamince Verunky. Tato částka přispěje na elektrický vozík, který celé rodině velmi pomůže v každodenním životě. My ze Srdce jsme společně s Lucií Bílou celý projekt podpořili také prodejem andělíčků v průběhu koncertu a moc děkujeme všem, kteří se přidali a pomohli tak dobré věci. ❤

8. říjen 2017

Divadlo HÁTA - Do ložnice vstupujte jednotlivě

V neděli se naše jeviště proměnilo v byt manželů Markhamových a zavítala k nám divadelní společnost Háta se svou komedií "Do ložnice vstupujte jednotlivě". Příběh zapletený od začátku až do úplného konce vtáhl diváky do děje a ozývaly se nekonečné salvy smíchu. Děkujeme Divadelní společnost Háta za milou návštěvu a už nyní můžeme prozradit, že u nás nebyli naposledy. V březnu totiž do Otvovic přivezou další komedii ze svého repertoáru.

1. říjen 2017

Neděle s Lucií s hosty Hanou Zagorovou a Štefanem Margitou

Když se sejdou dobří přátelé, o zábavu není nouze. A právě v duchu příjemného setkání se nesla další Neděle s Lucií. Úžasní hosté Hana Zagorová a Štefan Margita vykouzlili úsměvy na tvářích diváků svým vyprávěním i zpěvem. Štefan se se svou písní “Jaká to nádhera” dokonce vydal do publika a mnohým přeběhl mráz po zádech. Zatímco si Lucie s hosty povídala, zdálo se, jako by ani nebyli na jevišti, ale doma v pohodlí obývacího pokoje. My děkujeme za návštěvu.

1. říjen 2017

Neděle s Lucií s hostem Martou Kubišovou

Každý host Neděle s Lucií je výjimečný a první poprázdninová Neděle s Lucií byla výjimečná obzvlášť. Marta Kubišová zalila celý sál úžasnou energií, humorem a tu a tam se zaleskla i slza dojetí. Obě dámy společně s Petrem Maláskem bavili diváky nejrůznějšími historkami a zpěvem. My jsme poctěni, že nás Marta navštívila ještě před plánovaným koncem své pěvecké kariéry, publikum děkovalo neutichajícím potleskem vestoje.

15. září 2017

Lucie Bílá & ARAKAIN

Otvovický společenský dům již zažil mnohé. Včerejší rockový nářez však nejspíš předčil úplně všechno. Sál zaplnilo více než 400 diváků, kteří z plných plic podporovali skupinu Arakain v čele s Lucií Bílou, dokonce si dvakrát vytleskali a vypískali přídavek. Diváci, kteří nestihli zakoupit vstupenky včas, měli možnost na zahrádce Formanky celý koncert sledovat jako živý přenos na velké obrazovce a i zde bylo velmi rychle plno. V samotném závěru koncertu se z nic netušících diváků stali svědci svatebního obřadu, který proběhl přímo na jevišti. Netradičním způsobem uzavřeli sňatek dva fanoušci Arakainu a Lucie a završili už tak naprosto jedinečný koncert.

18. června 2017

Neděle s Lucií s hostem Zdeňkem Izerem

Do pořadu Neděle s Lucií tentokrát pozvala Lucka herce a baviče Zdeňka Izera. Udělala tím radost nejen divákům, ale také jejímu tatínkovi, který nedávno oslavil kulaté narozeniny. Zdeněk bavil diváky od první chvíle, kdy se na pódiu objevil a nepřestal ani po skončení svého vystoupení. Nejrůznější vtipy a historky jsou už jeho nedílnou součástí a my mu děkujeme za namožené bránice, smích se totiž v neděli ozýval téměř celými Otvovicemi.

28. května 2017

Neděle s Lucií s hostem Michalem Davidem

Publikum ve společenském domě přivítalo bouřlivým potleskem Michala Davida. Tento host Neděle s Lucií svými písničkami vyvolal krásné vzpomínky, všechny bavil nejrůznějšími vtipy a dokonce přinesl Lucii dárek. On sám si z Otvovic mimo jiné odvezl pořádně dlouhý řetěz z céček, kterým se neváhal hned ověsit. Michal a Lucie jsou dlouholetí přátelé a dokázali by si vyprávět a bavit publikum dlouhé hodiny.

7. května 2017

Neděle s Lucií s hostem Zdeňkem Troškou

Otvovické "Hoštice" se včera otřásaly v základech. Smích zněl celým sálem a Zdeněk Troška nám připomněl, jak důležité je se usmívat, smát a naplno žít.

16. dubna 2017

Neděle s Lucií s hostem Františkem Nedvědem

Pořad Neděle s Lucií odstartovali první hosté, František a Vojta Nedvědovi, které doprovodil také Milan Plechatý. Celý večer se nesl ve veselém duchu, nešetřilo se zpěvem, vtipnými historkami a na závěr se rozdávaly dárky. František si jakožto vášnivý rybář odnesl skleněná těžítka z otvovické sklárny, pro Vojtu si Lucie připravila kompletní edici Bondovek. My jsme si celý večer moc užili a už se těšíme na další, jehož hostem bude Zdeněk Troška.

Přejít nahoru