2018

2. prosinec 2018

Bílé Vánoce Lucie Bílé

Na závěr roku plného jedinečných hostů a vydařených akcí jsme si společně, již potřetí, rozbalili ten nejkrásnější dárek 🎁♥️ Dvojitý koncert plný vánoční atmosféry, andělského hlasu a božího požehnání, to byly Bílé Vánoce Lucie Bílé u nás v Otvovicích, doprovázené krásnými slovy Zbignieva Czendlika, kapelou Petra Maláska a hostem Honzou Toužimským. Přejeme Vám krásný druhý advent 🎄

1. prosinec 2018

Mikulášský pohár 2018 - ve fitness

V letošním roce jsme u nás měli spoustu poprvé, ze kterých se, doufáme, stane tradice. Jedním z nich je i Mikulášský pohár ve fitness. Je k nevíře, kolik salt a přemetů se vešlo na naše pódium 😍

24. a 25. listopad 2018

Lucčin Vánoční bazárek

Vítr v šatníku může udělat radost někomu dalšímu, koho vaše “okoukané” kousky osloví. V případě Lucky to platí dvojnásob! Bazárek, který uspořádala na malém sále Formanky, udělal radost všem, kteří si odnesli nové oblečení a doplňky, ale také Otvovicím. Výtěžek v hodnotě 200.000,- věnovala Lucka na opravu naší kapličky🙏🏻♥️

25. listopad 2018

Rozsvěcení Vánočního stromu

Na tohle období se v Otvovicích vždycky těšíme. Na předvánoční čas, kdy se naše víska rozsvítí. K rozsvěcení vánočního stromu se scházíme u kapličky, která byla letos v hlavní roli. Díky Lucčině bazárku se totiž vybralo během jednoho víkendu 200.000,-, které byly určeny právě na opravu kapličky. Děkujeme ❤️

23. listopad 2018

První Policejní ples

V létě jsme si díky nim užili skvělý dětský den plný zábavy. Na podzim jsme zase my jim pomohli přichystat ples. Ano, řeč je o policii Středočeského kraje. Snad můžeme mluvit za všechny, kteří přišli, a říct, že to byla akce opravdu povedená. Nechyběla živá hudba, tombola a zazpívat a popřát krásný večer přišla i Lucka.

16. listopad 2018

Marc Camolett: Na správné adrese Divadelní představení Divadelního souboru Hostivice

Hostivické divadlo zaparkovalo v pátek na správné adrese - Otvovice 1, sál společenského domu. Nevěřili byste, jak se divák nasměje, když se na správný inzerát sejdou na správné adrese zájemci, kteří potkají nesprávné inzerentky. PPS (Příjemně Pobavili Společnost)

11. listopad 2018

Neděle s Lucií s hostem Jiřinou Bohdalovou

Kdybychom řekli, že umělci jsou obchodníci, kteří prodávají emoce, pak by Jiřina Bohdalová minulou neděli vyprodala svůj krám do posledního “haha”. V sále se smál úplně každý, bez výjimky. A pokud platí, že smích prodlužuje život, pak děkujeme Jiřince nejen za její milou návštěvu, ale taky za nějaký ten rok života navíc. Velmi veselá Neděle s Lucií, byli jste u toho také?

9. listopad 2018

Arakain a Lucie Bílá

Náš společenský dům je vlastně takový chameleon. Dokáže se lusknutím prstu proměnit z prvorepublikového plesu na rockový koncert, který se minulý pátek rozléhal celými Otvovicemi. Tomuhle krásnému zážitku snad nechybělo vůbec nic - skvělí kluci z Arakainu, jedinéčná Lucka ve své metalové podobě, nadšené publikum - snad jen sál bychom mohli mít ještě větší, aby se vás k nám vešlo víc!

2. listopad 2018

Milan Drobný s kapelou Nadrobno

Český zpěvák a producent Milan Drobný který se, jak sám říká, dostal k hudbě úplnou náhodou, zaplnil náš společenský sál v Otvovicích. Se svou kapelou Nadrobno bavili hosty a nešetřili přídavky, které publikum bouřlivým potleskem žádalo. Na závěr večera proběhla autogramiáda a společné focení.

28. října 2018

Neděle s Lucií s hostem Ladislavem Špačkem

"Celou kariéru jsem poznávala zajímavé lidi, abych je teď mohla zvát k nám, do Otvovic!” říká ráda Lucka na Nedělích s Lucií a my nemůžeme jinak, než jí za to poděkovat. Mezi jedinečné hosty se zařadil i Ladislav Špaček. Jejich přátelské setkání bylo plné úsměvů, poutavého povídání i zpěvu, dokonce společného. Netušili jsme, že pedagog, novinářa tiskový mluvčí Ladislav Špaček je navíc také zpěvák. Krásný podvečer, líbil se i vám?

27. října 2018

Slavnostní ples ke 100. výročí založení Československé republiky

Oslavy výročí republiky u nás vyvrcholily slavnostním plesem. Prostředí společenského sálu podtrhla prvorepubliková výzdoba a díky nádhernému dobovému oblečení téměř všech zúčastněných jsme se opravdu vrátili zpátky v čase. Večer plný skvělé hudby, zábavy, tance a hostů byl skutečně jako z jiné doby. ❤️ Děkujeme báječným kapelám Bingoband, Josefínka a Ostravská bandaska, Ivě Hüttnerové v roli moderátorky a samozřejmě i Lucii Bílé, která zazpívala nejen hymnu na úvod večera, ale také celý blok písní. Byli jste na plese s námi? Jak se vám líbil? A co vaše fotky z večera?

26. října 2018

Koncert kapely Olympic s hostem Lucií Bílou

Jasná zpráva, Želva, Slzy tvý mámy - mohli bychom pokračovat opravdu dlouho. Nesmrtelné hity skupiny Olympic zněly v našem sále skvěle, stejně jako úplné novinky z alba Trilobit a píseň Otázky, kterou po více než 18 letech zazpívali společně s Luckou. Atmosféra v sále byla jedinečná, Olympic přídavky nešetřil, ale jak sami řekli, kdyby měli zahrát všechny hity, koncert by mohl trvat i několik dní. Nám by to tedy nevadilo ❤️

21. října 2018

Neděle s Lucií s hosty Bolkem Polívkou a Milošem Zapletalem

Na Formance se to v neděli jen hemžilo novináři! Proč? Další Neděli s Lucií totiž předcházela událost, jejíž součástí jsme se stali opravdu rádi. Pozornost médií přilákal křest knihy Báchorky blanického rytíře, kterou nejen pro děti napsal Miloš Zapletal. Diváci si přišli na své o chvilku později. Bolek Polívka se svým jedinečným humorem a pohotovými reakcemi bavil nejen všechny v sále, ale i Lucku. K této rozesmáté dvojce se v průběhu podvečera přidal i Miloš Zapletal. V téhle sestavě nuda opravdu nehrozila.

14. října 2018

Koncert – Jan Hrubý a Michal Prokop s hostem Lucií Bílou

Ještě stíháte naši podzimní smršť? Minulou neděli si u nás přištli na své milovníci blues. O příjemný večer se postarali pánové Michal Prokop, Luboš Andršt a náš otvovický kouzelník s houslemi, Jan Hrubý, kterému jsme při příležitosti koncertu také popřáli ke krásnému životnímu jubileu. Lucie, tentokrát v roli hosta, si s pány zazpívala píseň Blues o spolykaných slovech. Jako hosta uvidíme Lucku také tento pátek, kdy si zazpívá společně se skupinou Olympic. Užijte si fotky z koncertu a brzy se můžete těšit na další.

13. října 2018

Cestovatelská přednáška s manželi Márovými - Afrika

V pořadí již druhá návštěva manželů Márových se nesla v duchu pestrobarevné a divoké Afriky. Jejich cestovatelská beseda plná poutavého vyprávění, fascinujících fotografií a video-spotů přilákala diváky napříč všemi věkovými kategoriemi. Márovi během své africké výpravy procestovali svým terénním vozem čtyři státy jižní části Afriky. JAR, Namibie, Botswana a Zimbabwe jim v celé své kráse ukázaly faunu i flóru. Setkání se slony, gepardy, žirafami, ale i poznávání přírody, zvyků a původní kultury. Že s toho u toho nemohli být s námi? Podívejte se alespoň na www.jirkamara.cz nebo na fotografie které jsme během večera pořídili.

7. října 2018

Neděle s Lucií s hostem Ivou Janžurovou

Okouzlující a laskavá, taková je Iva Janžurová. Musíme se opakovat, slovy nejde vyjádřit, jak šťastní jsme za takové hosty. A podle spokojených úsměvů všech, kteří po Neděli opouští sál víme, že i vám děláme radost. Lucie s Ivou zvládly během podvečera povídat o divadle, filmu i rodině a když Lucka pro Ivu zazpívala Most přes minulost, došlo i na slzy dojetí. Děkujeme za návštěvu.

6. října 2018

Španělský večer se skupinou Remediosa Lucií Bílou

Každý host, který k nám zavítá, je jedinečný. Něco takového, jako byl večer se skupinou Remedios, jsme u nás opravdu ještě neměli! Temperament, elegance, rytmus a notná dávka andaluské kultury i čarovného flamenca 💃🏽 děkujeme Remedios flamenco group za večer plný skvělé hudby a tance! ❤️

17. září 2018

Neděle s Lucií s hostem Miroslavem Donutilem

Dvě hodiny byly málo. Rozhodně málo. S hostem, jakým je Miroslav Donutil, by vydalo vyprávění přinejmenším na celodenní besedu. Nespočet veselých, zajímavých i dojemných historek v jedinečném podání doslova pohltilo diváky. Salvy smíchu i neutichající potlesk provázely nedělní podvečer v Otvovicích. Jsme šťastní, že k nám jezdí tak báječní hosté.

24. června 2018

Neděle s Lucií s hostem Marií Rottrovou

Každá Neděle s Lucií je jedinečná a unikátní. Minulou neděli k nám zavítala okouzlující dáma, skvělá zpěvačka, moderátorka a opravdová osobnost naší hudební scény, Marie Rottrová. Hlediště zaplnili diváci napříč všemi generacemi, aby si užili povídání Lucie a Marie. Obě společně vzpomínaly na začátky svých pěveckých kariér, sdílely zkušenosti a zážitky ze své profese a samozřejmě si také zazpívaly. Nechyběl ani hit Ach lásko voníš deštěm a potlesk ve stoje sklidil závěrečný duet.

2. června 2018

OSTRAVA CHAPTER CZECH REPUBLIC - Sraz s Lucií Bílou v Otvovicích

V sobotu se Otvovicemi ozývalo burácení, i když na nebi nebyl ani mráček. Na Formanku se sjížděli Harleyáři z celé republiky i Slovenska a při příjezdu túrovali motory na počest 81 narozenin Lucčina tatínka. Více než 90 strojů zaplnilo parkoviště a skvělá parta motorkářů si užila sraz, na který se bude dlouho vzpomínat. Nejnovější členkou ostravského klubu se stala Lucie Bílá a během akce došlo i na zásnuby jednoho motorkářského páru.

27. května 2018

Dětský den s policií

Dětský den sice připadá až na pátek, ale u nás patřila dětem neděle. Pod taktovkou středočeské policie si děti i dospělí prohlédli policejní vozy, motorku, vybavení i zásahovou akci. Tančilo se, soutěžilo, řádilo v hasičské pěně a celé odpoledne s dětmi trávila také Lucie, která sice kvůli nemocnému hlasu nezazpívala, ale nevynechala snad žádné stanoviště.

20. května 2018

Neděle s Lucií s hostem Eliškou Balzerovou

Jen tak nezapomeneme na nedělní smršť emocí, smíchu a hlavně krásných a zajímavých historek z filmového i divadelního působení našeho vzácného hosta, Elišky Balzerové. Při této Neděli s Lucií a Eliškou nechybělo ani vyprávění zážitků z nezapomenutelného seriálu Nemocnice na kraji města a spousta dalšího. Lucka si pro svého hosta připravila hned několik překvapení, mezi nimi mimo jiné dárky z Eliščina oblíbeného butiku i písničky s klavírním doprovodem Petra Maláska, které dojaly nejen diváky v sále, ale i Elišku. Podvečer končil neutichajícím potleskem ve stoje a my máme radost, že k nám jezdí tak báječné návštěvy.

22. dubna 2018

Neděle s Lucií s hostem Ivou Hüttnerovou

Neděle s Lucií jsou vlastně takovou zástěrkou pro setkání přátel. Lucka zve výjimečné hosty, své přátele k nám do Otvovic, aby si popovídali o životě pracovním i soukromém a chybět nesmí ani nejrůznější veselé historky. Iva Hüttnerová, herečka, malířka a milá, veselá dáma rozhodně historkami nešetřila. Diváci jí doslova viseli na rtech. A protože je Iva mimo jiné i vášnivou sběratelkou nejrůznějších pokladů, Lucka si velmi užila vybírání dárků, mezi nimiž byl mimo jiné obrázek od malíře Vladimíra Komárka nebo sto třicet let stará modlitební knížka. Byla to zkrátka moc příjemná návštěva.

7. dubna 2018

Tobogan s Alešem Cibulkou a jeho hosty

Pokud máte rádi tradice, máme pro vás dobrou zprávu. Jedna nová se nám tady, zdá se, objevila. Loni v březnu se u nás poprvé natáčel pořad Tobogan s Alešem Cibulkou. Letos si k nám Aleš společně s Českým rozhlasem našel cestu znovu, přesně jak slíbil. A za rok se k nám chystá zas. Tahle úmluva nás moc těší, protože i letošní natáčení přímého přenosu bylo naprosto jedinečné. Skvělí hosté bavili diváky i posluchače, slavilo se a všichni si domu odnášeli spokojené úsměvy na tvářích.

30. března 2018

Pokáč

Perfektní páteční podvečer, příjemní přátelé - pohodová Petra, pohledný písničkář Pokáč. Prostě přesně podle představ. Velký pátek byl u nás hlavně veselý, písničky Petry Göbelové a Pokáče jsou plné trefného humoru. Věříme, že si oba užili návštěvu našeho společenského domu stejně, jako jsme si my užili jejich koncert.

16. března 2018

Divadelní společnost Háta - Světáci

Komedie, kterou jsme již mnozí znali, dostala v podání Divadelního spoleku Háta nový rozměr. Rozhodně jsme se opět popadali za břicho při konverzacích, které vedli tři světáci se třemi dámami “na úrovni”. Děkujeme za skvělou zábavu.

4. března 2018

Recitál Lucie Bílé s klavírním doprovodem Petra Maláska

Zase jedna krásná neděle 🙂 Krásná nejen tím, že jsme si mohli společně s diváky hned dvakrát užít Recitál v podání Lucie a Petra Maláska, ale také tím, že došlo i na dobré skutky. Lucka předala šek v hodnotě 200.000,- autorce projektu Ježíškova vnoučata, Olze Štrejbarové. Výtěžek z andílků a růženců zajistí elektrické vozíky pro seniory, kterým se díky nim od základů změní život v domovech. Za pomoc děkujeme vám všem.

21. ledna 2018

Patrola Šlapeto

Staropražské písničky jsou tak trochu jiný šálek kávy. V neděli však pánové z Patroly Šlapeto rozezpívali celý sál našeho společenského domu a diváci odcházeli veselí a s písní na rtech. Nechyběly hity jako Ručičky nebojte se, Marta je Marta, Pětatřicátníci a smršť vtipů a historek.

Přejít nahoru