2022

29. prosince 2022

MAMINY LUCIE BÍLÉ

To byla jízda! Čtyři skvělé dámy, dvě představení, jedno malé jeviště, plný sál a smích, který se rozléhal Otvovicemi. To byly Lucie Bílá a její MAMINY 💕 Děkujeme Lucii Bílé, Markétě Poulíčkové, Kátě Pechové a Tereze Hálové, že jsme mohli tuhle úžasnou záležitost z @divadloluciebile uvést vyjímečně i tady u nás a také děkujeme vám všem, kteří jste u toho být s námi. Jak se vám MAMINY líbily?

17. prosince 2022

GUIT ARTISTAS - VÁNOČNÍ KYTARY

Na tom našem malém-velkém společenském domě je nejkrásnější, kolik různých umělců, talentů, žánrů a hlavně úžasných osobností se tu už za dobu působení vystřídalo. 🙂 Dnes jsme měli možnost „ochutnat“ zase úplně nový zážitek. Úžasné trio kytaristek guitArtistas nás okouzlilo svým neskutečným uměním a na závěr jsme dostali notnou dávku roztomilosti v podání dětí z naší otvovické školy, které s Maruškou Jednorožcovou zazpívali několik krásných vánočních písniček. 🥰 Teď už jsme všichni naladěni na tu pravou sváteční pohodu. A to samé přejeme i vám.

26. listopad 2022

Bílé Vánoce Lucie Bílé

Pohlazení po duši a ten nejjemnější vánoční vánek, který svátečně naladil snad úplně každého. Právě takové byly Bílé Vánoce Lucie Bílé u nás v Otvovicích. Děkujeme za krásný zážitek a přejeme všem pohodové období adventu. ♥️

📸 Patrik Černoch
6. listopad 2022

Dokonalá svatba

Doufáme, že jste se společně s námi od srdce zasmáli. 😀 A kdo jste u téhle Dokonalé svatby nebyl, tady je alespoň malá ochutnávka. Příběh i jeho ztvárnění v podání spolku BavíTo (Divadlo Žebrák) opravdu stojí za to. 👌 Děkujeme, že jste nás přijeli pobavit z Žebráku až k nám do Otvovic.

12. června 2022

Mlčeti zlato

Milujeme, když náš sál zní smíchem. 😀 A to se v neděli opravdu povedlo. S úžasnými Dana Morávková, Jan Čenský, Robert Hájek, Karolína Vágnerová a jejich inscenací Mlčeti 🤫 zlato jsme se nesmírně pobavili a věříme, že i všichni v hledišti. Děkujeme za skvělý zážitek hercům a pohodovou atmosféru divákům. Jakou akci byste u nás na sále přivítali příště?

24. dubna 2022

Lucčin bazárek

Další úžasný bazárek je za námi a my chceme i tentokrát moc poděkovat. 😊 Skvělá atmosféra je už na této akci tradicí a panovala i v neděli. Děkujeme, že vás to baví, že si s námi děláte radost a že společně můžeme pomáhat tam, kde je to potřeba. Brzy zase na viděnou v Otvovicích, třeba už 24. dubna na narozeninovém Recitálu, 👌 na který ještě zbývají nějaké ty volné vstupenky.

Přejít nahoru